klíma karbantartás

Klíma karbantartás, tisztítás

klíma tisztítás karbantartásElsősorban az általunk előző években telepített, illetve karbantartott klímák esetén vállaljuk!

Nálunk a karbantartás a tisztítás mellett, egyben hibakeresést is jelent.

Mikor érdemes a klímákat tisztíttatni, ellenőriztetni?

 • Ha egy éve nem volt karbantartás az egészségre nem káros üzem, és üzembiztosság érdekében.
 • Ha még garanciális időszakban van a klíma, mivel minden esetben a gyártók által 1 éven felül vállalt kiterjesztett gyári garancia fenntartása rendszeres klíma karbantartáshoz kötött. (Garanciális gépeink esetén minden hibajavítás ingyenes, és prioritást élvez.)
 • Állapotfelmérés. Ha új lakást vásárolt - bérelt, és van benne meglévő klímaberendezés. Kiváltképp, ha a lakás felújításon esik, vagy esett át.
 • Ha ugyan egy éven belül már volt karbantartva, de folyamatosan használta, és hatásfokcsökkenést, illetve kellemetlen szagot észlelt.
 • Esztétikai okokból (kültéri, beltéri egység kinézete).

- A klíma karbantartás ára tartalmazza a tevékenységi körzetünkön belüli kiszállást; a klíma beltériegységének teljes vegyszeres tisztítását - fertőtlenítését; üzemi nyomásmérést, kifújt levegő hőfokának mérését; elektromos kötések, és kondenzvíz elvezetés felülvizsgálatát; üzemi próbát; ha szükséges elemcserét a távirányítóban; fali rögzítések ellenőrzését; laza elemek miatti rezgések megszüntetését; használati tanácsadást.

Klímaszerelési, karbantartási áraink - 2018

Előszerelésre hűtőkörönként: Br. 37 000 Ft-tól.

- Egyszerű esetben: Br. 49 450 Ft.

- Átlagos esetben: Br. 55 800 Ft-tól. (3-4m hűtőkörig)

- Tetőkonzolos elhelyezéssel: Br. 75 800 Ft.-tól 

- Multi rendszerek esetén, Br.  88 900 Ft-tól.

A fenti árak a munkadíjjal együtt minden jellemző anyagköltséget tartalmaznak (villamossági, vízelvezetési, hűtőköri, rögzítéstechnikai stb anyagokat is beleértve), a keletkező csomagolási és szerelési hulladék elszállításával. 

- Áthelyezést; előszerelést; kazettás vagy parapet beltéri egységeket, illetve 5 kW feletti teljesítményű készülékeket előzetes felmérés után egyedi ár alapján vállalunk, kapacitásunk függvényében.

 • Klíma karbantartás 
  Tavaszi hónapokban javasoljuk, márciustól május elejéig bezárólag - illetve ősszel, szeptembertől novemberig.
  Klíma karbantartást - tisztítást, hibakeresést - elsősorban az általunk telepített, vagy már karbantartott klímaberendezéseknél vállalunk!
  Az általunk telepített készülékek garanciájához szükséges karbantartást, kérjük ne hőhullámok alatt rendelje meg!

- IV. kerületben, vagy több beltéri egység esetén: Br. 8500 Ft / db.
Tevékenységi területünkön belül: Br. 9500 Ft / db.