klímaszerelés

Hol dolgozunk?

 

- III. IV. XIII. XIV. XV. XVI. kerület, ...
- Budakalász, Dunakeszi, Fót, Göd, Pomáz, Üröm, ...


Igyekszünk minél inkább a helyi szakember szerepét ellátni. Munkáink 95+%-át a fentebb felsorolt területen végeztük el eddig. Ügyfeleink túlnyomó többsége Újpesten, és Dunakeszin található.

Ha van rá kapacitásunk, Budapest és Pest-megye egyéb területein, illetve Nógrád és Bács-Kiskun megye területén is vállalunk klímaszerelést.
Jellemzően ez a szeptember - február közötti időszak, de érdemes érdeklődni az aktuális lehetőségeink kapcsán.

Klímaszerelés

klímaszerelés

Minden alkalommal végzünk előzetes helyszíni felmérést, ami nálunk mindíg díjmentes. Pontos árajánlatot, akár több verzióban is, csak felmérés után tudunk adni. 

A klímaszerelés ára a kiválasztott modell árától és teljesítményétől, illetve a helyszíni szerelés költségeitől függ. 

Alapvetően az általunk forgalomba hozott (Gree, Syen) klímaberendezések beszerelésével foglalkozunk. Az általunk eddig beüzemelt gépek rendszeres karbantartását, esetleges javítását hosszútávon biztosítjuk - legyen az jótállásos, vagy nem. 

 

Klímaszerelési, karbantartási áraink

Érvényes 2024.03.01-től. 
 

- Alapszerelés: bruttó 80 800 Ft. - 3m hűtőkör.  Többletcsövezés: br. 10 000.- Ft / m.

  • A fenti árak a munkadíjjal együtt minden jellemző anyagköltséget tartalmaznak (villamossági, vízelvezetési, hűtőköri, rögzítéstechnikai, tömítő, stb anyagokat is beleértve).
  • Végleges és pontos árajánlatot akár több verzióval, minden esetben előzetes helyszíni felmérést követően tudunk adni.
  • Nem általunk értékesített klímaberendezések telepítését / beüzemelését, vagy nem Gree/Syen márkájú készülékek beszerzését és szerelését csak szabad kapacitás függvényében, és egyedi megállapodás után vállaljuk. 

- Vállaljuk az általunk értékesített és beüzemelt klímák jótálláshoz szükséges, vagy időszakos karbantartását. Megállapodás esetén vállaljuk továbbá azokat az egyéb készülékeket is, melyeket eddig rendszeresen karbantartottunk. 

- Karbantartást elsősorban a február és május közötti ("tavaszi"), illetve a szeptember és november közötti ("őszi") időszakokban vállalunk. 

  • 1 db klímaberendezés: Br. 15 000 Ft.
  • 2 db klímaberendezés vagy dual klíma: Br. 23 000 Ft. 
  • 3 db klímaberendezés / beltéri egység: Br. 34 500 Ft.
  • 4 db klímaberendezés / beltéri egység Br. 39 000 Ft.
  • Panelprogramos le-felszerelés: csak általunk az előző években telepített gépek esetén vállaljuk, aktuális leterheltségünktől függően.