Klíma karbantartás Dunakeszi

Klíma karbantartás, tisztítás

klíma tisztítás karbantartásElsősorban az általunk előző években telepített, illetve karbantartott klímák esetén vállaljuk!

Nálunk a karbantartás a tisztítás mellett, egyben hibakeresést is jelent.

Mikor érdemes a klímákat tisztíttatni, ellenőriztetni?

  • Ha egy éve nem volt karbantartás az egészségre nem káros üzem, és üzembiztosság érdekében.
  • Ha még garanciális időszakban van a klíma, mivel minden esetben a gyártók által 1 éven felül vállalt kiterjesztett gyári garancia fenntartása rendszeres klíma karbantartáshoz kötött. (Garanciális gépeink esetén minden hibajavítás ingyenes, és prioritást élvez.)
  • Állapotfelmérés. Ha új lakást vásárolt - bérelt, és van benne meglévő klímaberendezés. Kiváltképp, ha a lakás felújításon esik, vagy esett át.
  • Ha ugyan egy éven belül már volt karbantartva, de folyamatosan használta, és hatásfokcsökkenést, illetve kellemetlen szagot észlelt.
  • Esztétikai okokból (kültéri, beltéri egység kinézete).

- A klíma karbantartás ára tartalmazza a tevékenységi körzetünkön belüli kiszállást; a klíma beltériegységének teljes vegyszeres tisztítását - fertőtlenítését; üzemi nyomásmérést, kifújt levegő hőfokának mérését; elektromos kötések, és kondenzvíz elvezetés felülvizsgálatát; üzemi próbát; ha szükséges elemcserét a távirányítóban; fali rögzítések ellenőrzését; laza elemek miatti rezgések megszüntetését; használati tanácsadást.

Tevékenységi körzetünk, kiszállási díjak

Klímaszerelés előtti helyszíni felmérés; klímaszerelés és karbantartás külön kiszállási díj nélkül: 

Budapest III. IV. XIII. XV. kerület;
Dunakeszi; Budakalász; Üröm; Pomáz; Szentendre; Göd; Fót